26.03.13

Zamotaná sluchátka

Jedna z věcí, kterou nemám příliš v oblibě, je rozplétat zamotaná sluchátka. Pokud jste tedy z těch, kterým rozplétání sluchátek nevadí, není tento post určen vám. Těch, co to nesnáší stejně jako já se ptám: máte na to nějaký fígl? Jak zabráníte jejich smotání? Já jsem je šoupla hezky smotané do organzového sáčku a mám klid.


Takový sáček se vám možná někde válí doma od nějaké bižuterie. Pokud byste jej ale nenašly není problém si ho buď objednat z jakékoli galanterie (při jejich ceně okolo 10kč se to ale absolutně nevyplatí, leda, že by měli poštovné zdarma) nebo si pro něj raději rovnou skočit.



Využijete takový nápad, nebo je to zbytečnost a budete dále rozplétat? :)


5 komentářů:

  1. Jak se znám, tak bych je smuchlala, nacpala do sáčku a při vyndávání jako vždy rozmotávala :D

    http://misinkoutek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo tyhle sáčky jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě by se určitě zamotaly i v tom sáčku. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Někde jsem viděla, že se rozříznou takové ty zapékací korálky a navlečou na sluchátka. Vypadá to dobře a nezamotává se to.

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo, to je vlastně docela dobrý trik. Já osobně zamotaná sluchátka taky nesnáším. Právě hlavně z tohoto důvodu jsem si nedávno koupil taková bezdrátová fitness sluchátka. Bezdrátová sluchátka prý nejsou zvukově tak kvalitní, jako ta s kabelem, nicméně já teda zatím nezpozoroval jediný rozdíl. Naopak, přijde mi, že hrají mnohem lépe.

    OdpovědětVymazat