10.03.13

Collarclips

Nosily je už naše matky a není to tedy žádná novinka, móda se jen nechala inspirovat dávnou minulostí a my se tak opět můžeme zdobit roztomilými řetízky v zahaleném výstřihu a nervózně si pohrávat s všelijakými tvary na okrajích límečku. O čem je řeč? Ozdobné klipy - tzv. collarclips.
Všechny tyto doplňky se ze zahraničí opět hrnou i k nám - samozřejmě se značným zpožděním - takže pokud jste je doposud na nikom a nikde neviděly, není divu.




Jak na ně? Buď je objednáte za pár kaček na netu a počkáte si na ně anebo dáte průchod kreativitě a doma za obdobný peníz nějaký vyrobíte a máte je do 10 minut. Důkaz, že to jde, a docela dobře, je zde.




 Co potřebujete? Na ten můj padly jedny z klipů, které jsem zmiňovala tady. Dále je třeba koupit řetízek, nebo použít nějaký, který se vám roztrhl nebo už nepotřebujete a nějaké lepidlo nebo tavicí pistoli. Pak stačí jednoduše řetízek přilepit k zadní straně klipsy a je to.

Na obrázku výše je collarclip ještě v původním stavu, poté po proměně lakem na nehty.


Co na to říkáte? Máte něco podobného doma nebo jste už něco podobného viděly ve svém okolí? nosily byste něco podobnou ozdůbku nebo to jednoduše není váš šálek čaje?

Komentáře vítány.

4 komentáře:

  1. To vypadá krásně... super nápad..:)

    OdpovědětVymazat
  2. To je moc pěkné :) Sama bych to nenosila, ale umím si to představit k určitému stylu oblečení.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem ráda, že se líbí!Nemůžu se dočkat, až ho vytáhnu ven...přesně takové věci, které nemají všichni se mi totiž líbí nejvíce..:)

    OdpovědětVymazat